A 2022-es szezonkezdésére való ráhangolódás végett megálmodtunk egy esküvői inspirációs anyagot. Az Etyeken található Hernyák Birtok természetközelsége, a naturális burkolatok, az üvegház atmoszférája és a minket körülvevő zöld oázis csodálatos helyszínt biztosított a projekt megvalósításához. PureStyle Design Adrija által elkészített a naturális, föld színekből álló szárazvirág dekoráció és a hozzáillő kiegészítő elemek és nyomtatott anyagok csodás összképet eredményeztek a La Mesa Event Rental tányérjaival, poharaival és étkészletével illetve a Sátorkölcsönző csapata által biztosított asztalokkal és székekkel. Külön kérésünkre egy bohém boldogságkaput is dekorált nekünk.

Női modellünk, Laura haját és sminkjét Mészáros Emese (Mesishair) és Bőczi Boglárka (BB Makeup) készítette. A lányok pontosan ráéreztek a koncepcióra és a mind a frizurában, mind a sminkben megjelent a letisztult elegancia megfűszerezve egy kis lazasággal. Legnagyobb örömünkre, Fruzsi ( Fru flowers) az inspirációs anyag kedvéért készített egy szárazvirágokból álló hajdíszt, ami tökéletesen illeszkedett Adri dekorjához.

Laura Bálint Sára egyedi ruháit viselte a fotózás során, amikre nem véletlenül esett a választásunk. A ruhákban megjelenő csipkék és lehelet könnyű anyagok amellett, hogy tökéletesen ötvözték a bohémságot és az eleganciát, biztosították azt a szabadságot és kényelmet, amiről azt gondoljuk, hogy nélkülözhetetlen a menyasszony számára a Nagy napon.

Óriási élmény volt számunkre Laurát és Istvánt a lencséink előtt tudni. Mérhetetlen nagy profizmussal és mégis alázattal dolgoztak egész nap és minden őrültségben benne voltak.

Habár korábban nem volt még lehetőségünk inspirációs anyag készítésén részt venni, hatalmas élményként éltük meg a napot és az anyagok elkészítését. Sok jegyes pár talán nem is gondolja mennyire fontos, hogy a szolgáltatók egymásra hangolódva tudjanak dolgozni, összedolgozni a párért. Amikor minden szolgáltató nyitottan ál a koncepcióhoz, az elképzelésekhez és együtt dolgoznak egy cél felé, abból sülnek ki a legjobb dolgok. MI így éltük meg ezt a napot! Biztosak vagyunk benne, hogy a közeljövőben szeretnénk hasonló projekteket kivitelezni.

Reméljük Ti is annyira fogjátok szeretni ezeket a felvételeket, mint amennyire mi lelkesedtünk a tervezgetéséért és a megvalósításáért!

Helyszín: Hernyák Birtok

Dekoráció: PureStyle Design

Tányérok és étkészlet: La Mesa Event Rental

Asztalok és székek: Sátorkölcsönző

Smink: BB Makeup

Haj: Mesi's hair

Hajdísz: Fru Flowers

Modellek: Laura és István