Stílus

Részletekbe menő

Egy érintés, egy emléktárgy, egy dekorelem.. minden apró részlet, ami hozzátok tartozik

Érzelmes

Az összes összenevetés, sírás, torkaszakadt közös éneklés- az összes olyan pillanat, ahol az érzéseiteken van a hangsúly

Spontán

Ti megélitek, mi megörökítük- azok a váratlan pillanatok, amiket a legjobb érzés lesz visszanézni

Őszinte

A fókusz a valódi pillanatokon, természetességen van

Természetes fényeket kedveljük, távol állnak tőlünk a befényelt, mű, magazin jellegű képek. Leginkább egy dombon, mezőn naplementében készített sorozattal tudunk azonosulni, mivel itt semmi nem vonja el a figyelmet rólatok és az érzéseitekről.  

Hogyan dolgozunk?

hogyandolgozunk_1

Mind az esküvőn, mind a külön napon történő fotózások során törekszünk arra, hogy az interakciókat lesve, azokat elősegítve örökítsük meg az összes olyan pillanatot, amik visszanézve mosolyokat, könnyeket válthatnak ki belőletek és a szeretteitekből.

Elsődleges célunknak tekintjük, hogy ne egy feszengős, kötött fotózásban legyen részetek, hanem feloldódva, magatok mögött hagyva az esküvő szervezés nehézségeit, vagy az esküvő napja miatti idegeskedést, egy közös élményt éljetek át, ahol önmagatok lehettek.

hogyandolgozunk_2

Az esküvő napja

eskuvonapja_1

Gondolj bele, milyen lenne minden filmet úgy megnézni, hogy lemaradsz a fő cselekmény előzményeiről!

Az esküvőtök napja, minden apró részletével, elsőre jelentéktelennek tűnő mozzanatával hozzátesz ahhoz, hogy Ti évek múltán olyan elevenen élhessétek újra ezt a napot, mint legelőszőr

Éppen ezért mi hiszünk abban, hogy a történet nem ott kezdődik, hogy kimondjátok egymásnak az igeneket, hanem ott, hogy mind lélekben, mind testben felkészültök életetek egy új szakaszára és a hozzátok legközelebb álló családtagokkal, barátokkal közösen készülődtök.

Habár a készülődést gyakran csak a ruhák  és a kiegészítők felvételével azonosítják, mégis a szülőktől való elbúcsúzás vagy egy koccintás és összeborulás a legjobb barátokkal ugyanolyan jelentőséggel bírhat, mint egy első közös tánc férjként és feleségként vagy, mint egy tortavágás, ha nem nagyobbal.

Éppen ezért a csomagjaink nem a rendelkezésre állási időben térnek el, ezáltal is lehetőséget biztosítva arra, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnötök és elhagyni az „előzményeket”.

eskuvonapja_3

Jegyesfotózás

jegyesfotozas_1

A jegyesfotózás tökéletes alkalmat teremt arra, hogy amennyiben még nem vettetek korábban részt fotózáson, most felfedezzétek, hogy a kamera előtt lenni, lehet tök jó szórakozás is.

Minden fotózás során törekszünk arra, hogy minél interaktívabbá, mozgalmasabbá tegyük számotokra is a képek készültét, ezáltal könnyebben megfeledkeztek rólunk és tudtok csak egymásra koncentrálni.

A kapott feladatok által lehetőségetek nyílik arra, hogy ahelyett, hogy mi mondanánk meg hogyan öleljétek, pusziljátok, nevettessétek meg egymást, természetesen, ahogy megszoktátok tudjátok kifejezni egymás felé az érzéseiteket és ezáltal sokkal autentikusabbak lesznek a felvételeitek is.

jegyesfotozas_2

Párjaink visszajelzései a jegyesfotózásukról

video

Szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy az esküvőtök gördülékeny legyen és a felvételek is a lehető legjobban visszaadják a Nagy napotokat. Minden párunknak biztosítunk egy videósorozatot, amiben összegyűjtöttünk minden információt, amit az esküvő eseményeivel kapcsolatban fotózás és videózás szemszögből érdemes tudnotok. Annak érdekében, hogy az esküvőt megelőző jegyesfotózáson is a lehető legönazonosabban és fesztelenül tudjatok részt venni, egy jegyesfotózással kapcsolatos tájékoztatót is biztosítunk.

„Álmomban sem gondoltam, hogy ennyire hasznos lesz. Rengeteg érdekes információt osztottatok meg velünk, a legtöbbre bevallom, nem is gondoltam volna. Némelyik tipp még a szervezés alatt felmerült "aggodalmaimra" is választ adott, vagy épp egy homályosabb részt segített kicsit tisztázni, mint pl. a készülődést. És meg van 2 videó hátra 😀

Eddig is tudtuk, hogy - ha szabad ilyet mondani, mert nyilván a többiekre is igaz - de a legtökéletesebb "választás" volt Titeket felkérni és nem túlzok, ha azt mondom, hogy egyik biztos alapja lesztek az esküvőnknek. Bevallom az utóbbi időben kicsit akadályokba ütköztünk, nem is haladtunk sokat a szervezkedéssel. De engem ez a pár videó úgy visszahozott az élők közé, hogy elmondani nem tudom. „ - Mea

Pontosan tudjuk mennyi egyeztetéssel, szervezéssel jár egy esküvő, így igyekszünk levenni rólatok azt a terhet, hogy minden fotózással és videózással kapcsolatos papírt, információt gyűjtögetnetek kelljen. Készítünk Nektek egy személyes profilt, ahol egy helyen megtaláljátok majd a számlákat, szerződést és a képeiteket is egy galérián belül, amit meg tudtok osztani a szeretteitekkel illetve közvetlenül tudtok rendelni nyomtatott anyagokat is.

Gyakori kérdések.

Leggyakrabban feltett kérdések és válaszok

Igen, a teljes átadott képanyag tükrözi az egyedi színvilágunkat, stílusunkat. Továbbá a választott csomagban meghatározott mennyiségű, általatok választott képen bőrlágyítást, retusálási folyamatokat végzünk.

A képeket nagy és kis felbontásban is megkapjátok digitálisan egy online galérián keresztül, amihez a profilotok segítségével fértek hozzá. Ezt a galériát meg tudjátok osztani a vendégekkel és arra is lehetőségetek van, hogy nyomtatott anyagokat rendeljetek a galérián keresztül.

Továbbá a felvételeket egy pendriveon is átadjuk Nektek, így biztos, hogy évek múltán is meglesznek az elkészült képek és videók.

A foglaló összege mindig az általatok megrendelt csomag 30%-a. A végösszegből értelemszerűen levonásra kerül a már kifizetett foglaló összege. A fennmaradó összeget az esküvőt követő héten kell kiegyenlítenetek. Amennyiben később visszamondanátok a szolgáltatást a foglalási díjat nem tudjuk visszatéríteni. Ha a foglaló kifizetését követően módosítjátok a dátumot, az a szolgáltatás igényének visszamondásával egyenértékű, így az új dátumra már nem vonatkozik a foglaló összege.

A kiszállási költség a szolgáltatás díját kiegészítve oda-vissza felszámolásra kerül Csákvár és az esküvő helyszíne között, kilóméterenként az esküvő napján az aktuális üzemanyag (95 benzin) literenkénti árának az 1/5-vel.

Természetesen van. Személyesen Csákváron tudunk találkozni, de ha messze laktok mi benne vagyunk egy videóchatelésben is.

A felvételeket az esküvőt követő 8 héten belül kapjátok meg.
Igen. A galériátokon keresztül lesz Nektek és a vendégeiteknek is lehetősége arra, hogy a képekből rendeljen előhívatott fényképeket, vászonképen vagy akár albumot is.
Természetesen vállalunk fotózást és videózást is egyszerre. Ebben az esetben csapatunk kiegészül még egy másodvideóssal is, annak érdekében, hogy minden pillanatotok a lehető legjobban legyen megörökítve.

Ajánlott szolgáltatók

Akiket jó szívvel tudunk ajánlani nektek

Ceremóniamester / Vőfély / Szertartásvezető

barkanyimonika

Bárkányi Móni

CereMóni Ceremóniamester és Szertartásvezető
norbert.egyedi

Egyedi Norbert

Ceremóniamester (Cilinderesek)
feherpeter

Fehér Péter

(Bűvész-Ceremóniamester)
blanka-es-gabor-eskuvo-tata-palmahaz-609

Jakab Zoltán

Ceremóniamester
oroszistvan

Orosz István

Ceremóniamester (Cilinderesek)

Dj / Zenész

fody

Fodor István (Dj Fody)

DJ és Ceremóniamester
ecler

Ecler Wedding And Event Crew

DJ
292208018_470188v415108215_6197968715873817195_n

Czeba Máté Esküvő DJ

DJ

Sminkes / Fodrász

bocsiboglarka

Bőczi Boglárka

BB Makeup | Smink & Színtanácsadás
meszarosemese

Mészáros Emese

Mesishair | Fodrász